Machinebouw

Machinebouw is binnen PU-Market core-business die in de loop van jaren en door de vraag van onze afnemers, is gedoopt tot een samenspel van mechanica, elektronica en ict, ook wel mechatronica genoemd.

PU-Market richt zich in het bijzonder op het ontwerpen en fabriceren van speciale machines. Bovendien heeft de firma een aantal ontwerpen van universele machines, bijvoorbeeld radiografische gestuurde ovenbelader, polyurethaan machine met RFID herkenning, op de plank liggen.

Daarnaast kunt U onze expertise inzetten, om een machine of een complete productielijn aan te passen en of te reviseren. De speciale machines worden ontworpen en gebouwd volgens klantspecificatie en vinden hun weg zowel binnen als buiten de Europese Unie.

Hierbij staat voorop dat er een oplossing ontstaat die in de praktijk optimaal voldoet volgens de laatste stand der techniek en geldende normen. Of het nu gaat om een Pick and Place unit voor televisie onderdelen van 13 gram of een radiografische gestuurde ovenbelader van 13 Ton.