Service / onderhoud

Pu-Market heeft de beschikking over een eigen technische dienst met meer dan voldoende kennis en materiaal om naast de levering van machines deze ook te plaatsen en te installeren.
Heeft uw machine een storing of defect wat buiten de garantie valt of is het tijd voor de nodige onderhoudsbeurt? Ook dan kunt u rekenen op onze professionele diensten. Wij hanteren concurrerende prijzen op uurloon en onderdelen.
Om zeker te zijn van een periodiek onderhoud bieden wij u tevens de mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract. Hierdoor kunnen de goede en veilige staat van uw machinepark gewaarborgd worden. Bovendien draag een goed (preventief)onderhoud bij aan de prestaties en productiviteit van de machines.
Met het onderhoudscontract bieden wij u voor alle reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan uw machines een professionele oplossing. Zijn uw machines toe aan een modernisering om te kunnen voldoen aan nieuwe normen en/of veiligheidseisen? Ook hier weten wij raad mee.
Bent u geïnteresseerd en wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op via +31-651375942,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ons contact formulier.